Om klinik for fodterapi

Om os

Klinik for fodterapi i Roskilde

Vores professionelle fodterapeuter er klar til at hjælpe med fodterapi

Der er mange gode grunde til at få fodterapi.

Leder du efter en klinik for fodterapi i Roskilde? Har du problemer med fødderne, så er det naturligt at besøge en fodterapeut, der kan afhjælpe generne, uanset om det drejer sig om hård hud, indgroede negle, ligtorne eller tørre fødder. Det kan sætte en dæmper på velværen i dagligdagen, hvis ikke fødderne har det godt.

Udover selve behandlingen af fodproblemerne, så kan fodterapeuten også altid komme med konkrete gode råd til hvordan du bedst forebygger fodproblemer. Blandt andet kan det være en god ide at skylle fødderne dagligt i lunkent vand, at klippe neglene lige over, at motionere fødderne og sørge for, at fødderne og strømper er rene.

Nogle gange har fødderne brug for en mere dybdegående fodterapi udført af professionelle fagfolk.

Statsautoriserede fodterapeuter

Besøger du vores centralt placeret – Klinik for Fodterapi – i Roskilde vil du opleve en professionel fodpleje, uanset om du står med et konkret problem, eller om du blot ønsker en lækker fodbehandling for at forkæle dig selv.

Vores fodterapeuter er statsautoriserede, og har alle stor erfaring i alle former for fodpleje.

Vi har også stor erfaring i indlæg til sko, hvor vi sørger for en grundig undersøgelse af dine fødder.

Kontakt os

Har du spørgsmål til hvilken behandling, der er bedst for dine fødder, så er du velkommen til at kontakte vores fodterapeuter via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage med et svar hurtigst muligt. Haster det, eller ønsker du at bestille tid til en behandling, så er du velkommen til at ringe til os på Telefon: 46 35 27 68.